Enci Blanche KozmetikaGIGI 3D HYALU FILL Multi PowerPoint H.A. Booster


GIGI 3D HYALU FILL A GIGI büszkén mutatja be új feltöltő-, feszesítő krémét, amely a legjobb megoldást nyújtja a hialuronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialironsavat aktív hordozó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe.

Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermo-kozmetikai technológia, mely ma elérhető. Alkalmazáskor a krém védő-, egészséges és hidratáló belső réteget hoz létre, amely láthatóan javítja a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságót és rugalmasságot.


Hatóanyagok

Hyalusphere:
A Hyalusphere egy szabadalmaztatott, mikro-kapszulázási technológiával (Spherulite) juttatja be a nagy molekulasúlyú, biotechnológiai módszerekkel, növényekből tejsav-baktériumok által előállított hialuronsavat a bőrbe. A Spherlite egy lassú kibocsátású transzfer technológia, amely segít a hialuronsavnak a legmélyebb bőrrétegekbe behatolni. Mikrogömbjei fokozatosan feloldódnak, miközben áthaladnak a bőr rétegein. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hialuronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához.

Redens'In
Növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét a bőrben. Növeli a hialuronsav szintézis sebességét. Kitölti a ráncokat belülről kifelé.

Crystalhyal
Mikroszkópikus védőrételét képez a bőrön, amely nem zárja el a pórusokat, de gátolja a láthatatlan vízleadást, nedvességmegtartó rendszerként működik. Védi a bőrt a külső behatásoktól, amelyek megváltoztathatják a bőr barrierjének természetes lipidszintjét.

StimulHyal
Ez a szabadalmaztatott hatóanyag kifejezetten serkenti a bőr természetes hialuronsav- és elasztin szintézisét, így akadályozva a bőr öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát. Segít megelőzni a bőr megereszkedését, valamint a ráncok kialakulását.

X50 Hyalufiller
Az X50 Hyalufiller egy kozmetikai drót, amely egy specifikus peptidet szabadít fel, és a hiluronsav szintézisét természetes módon növeli. Elősegíti a hialuronsav természetes regenerálódását a mélyebb bőrrétegekben. Rövid időn belül egészséges, egységesen ránctalan megjelenést ad a bőrnek, köszönhetően új hatóanyag beviteli technológiájának.

Easyliance
A hatóanyag elterülő a bőr felszínén, miközben mikroszkópIlus rugalmas filmréteget hoz létre, amely gyorsan széthúzódik és kisimítja a bőrt. Az eredmény azonnal látható, csökkenti a ráncok mélységét, és látványosan simább bőrképet vált ki.
A 3D Hyalu FILL Multi Power H.A. lehetővé teszi a tű nélküli, látványos hialuronsav feltöltést! Visszaadja bőr volumenét, simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elvesztett szilárdságot és rugalmasságot. Használja naponta reggel és este! A letisztított bőrbe lágyan teljes felszívódásig simítsa be a terméket, majd használja fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémét!

Lakossági ára: 55.510.-

Molnár Enikő

Molnár Enikő
☏ +36 30/328-3929

Bejelentkezés