Enci Blanche KozmetikaMagamról


Molnár Enikő

Molnár Enikő vagyok, 2011-ben végeztem el a kozmetikus szakmát.

Budapesten lakom, de vidékről (Dabas-ról) származom.

Eredeti végzettségem szerint most egy bankban kellene ülnöm, viszont az igazi önmagam ebben a szakmában találtam meg. Szerencsésnek érzem magam, hiszen a szakmám egyben a hobbim is. Imádok mindent, amit maga a kozmetika-szó csak magában foglalhat. Szeretek emberekkel foglalkozni, szebbé varázsolni őket testileg-lelkileg.

2011-ben elvégeztem a GOLD LASHES 3D MŰSZEMPILLA TANFOLYAMOT, amit kifejezetten nagyon szeretek ebben a szakmában, még ha nagy türelmet és odafigyelést is igényel.

2016-ban Gera Király Anitánál végeztem a duplázott szempilla tanfolyamot, ami egy fantasztikus élmény, tudás és tapasztalat volt egyben.

Folyamatosan bővítem szakmai tudásomat, különböző szakmai tanfolyamokon veszek részt, hogy mindig újabb és újabb szolgáltatással tudjam kiszolgálni vendégeimet.

Ahhoz szeretnék mindenkit hozzásegíteni, hogy egy kicsit szebbek, magabiztosabbak, kiegyensúlyozottabbak legyenek és jól érezzék magukat. Fontos számomra a precizitás, célom, hogy minden kedves vendégem elégedetten és feltöltődve távozzon.

 

Szeretettel várok minden kedves leendő és új vendégemet.

Oklevelek

Gold Lashes 3D műszempilla tanfolyam Szépség-gyár Duplázott technikai tanfolyam AA Prestige Institute arckezelő protokoll tréning Svédmasszázs tanfolyam

Molnár Enikő

Molnár Enikő
☏ +36 30/328-3929

Bejelentkezés