Enci Blanche KozmetikaKozmetika Szabályok/Házirend

Bejelentkezés

Időpontot egyeztetni elsősorban telefonon tudsz (+36 30 328 3929) hétköznap 8:00 és 20:00 óra között, hétvégén SMS üzenetben. Természetesen Facebook oldalamon, illetve weboldalamon privát üzenetben is kérdezhetsz és kérhetsz is időpontot, viszont a válaszig türelmedet kérem. Ha épp dolgozom, és nem tudok válaszolni, amint lehetőségem lesz rá, vissza foglak hívni! Kiskorú vendég kizárólag 16 éves kor fölött szülői beleegyező nyilatkozattal tud bejelentkezni. Nyitva tartástól eltérő időpont 100%-os felárral vehető igénybe.

Érkezés

Kérlek, mindig időben érkezz, mivel egymás után fogadom a vendégeket, ezért nálam kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontot mindenki vegye komolyan. Kérlek, tiszteld meg az előtted érkezett vendég idejét is, ahogy a Te idődben is minden figyelmem csak a tiéd lesz!

Késés

Ha tudod, hogy nem fogsz időben érkezni, kérlek írásban értesíts. 1o percet meghaladó késés esetén csak olyan szolgáltatás vehető igénybe, ami további csúszást nem okoz, a következő vendéget nem várakoztatja meg!

Időpont lemondás

Bárkivel előfordulhat, hogy közbe jön valami, ezért nem tud eljönni a megbeszélt időpontra. Ha nem jó az időpont, kérlek, időben jelezd (48 órával korábban telefonon, SMS-ben vagy Messengeren), hogy más Vendég számára elérhető legyen a felszabadult időszak.
Rendelkezésre állási idő/Kötbér:

  • 48 órán belüli lemondás esetén rendelkezésre állási díj (az előjegyzett szolgáltatás díjának 50%-a) fizetendő a következő kezelés alkalmával
  • Amennyiben nem értesítesz és nem is jelensz meg, 100%-os kötbér fizetendő az új időpont foglalása előtt.
  • Ismételt esetben, ha bejelentkeztél, és megint nem jössz el az időpontodra, valamint ekkor sem értesítesz semmilyen formában erről, akkor sajnos több időpontot nem áll módomban számodra adni

Betegség esetén

Az egészség számomra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég, a családom és saját magam egészsége érdekében kérlek, csak egészségesen vedd igénybe szolgáltatásaimat! Ezért, ha betegnek érzed magad, egyeztessünk új időpontot! Illuminált, lázas/fertőző beteg, vagy tudatmódosító szer hatása alatt álló vendégnek a szolgáltatást nem fogom elvégezni és új időpont foglalása előtt rendelkezésre állási díj fizetendő.

Szolgáltatás közben

Mobiltelefon használat, dohányzás A szolgáltatásoknak meghatározott időszükséglete van, ezért ha eszel, iszol vagy telefonálsz, az mind az általad kért munkafolyamatoktól von el időt, ezáltal a tökéletesség rovására mehet. Erre garanciát nem tudok vállalni (pl.Szempilla-hosszabbítás). Tudom, hogy a dohányzás függőség, de készülj úgy, hogy nem lesz cigiszünet. Család, gyerek, barátok Bár a szalon igazi közösségi hely, azonban a Te kényelmed és pihenésed érdekében javaslom, hogy egyedül érkezz. Ha számítasz párod, barátod/barátnőd véleményére is, akkor őt is szívesen látom. Amennyiben gyermeked felügyeletét nem tudod megoldani, kérlek, számolj azzal is, hogy a rendelkezésedre álló időkeretben kevesebb szolgáltatást lesz lehetőséged igénybe venni. A használt anyagok természete miatt sem tudsz bármikor a rendelkezésükre állni. Kisállatok Maximálisan állatbarát vagyok, azonban csak fegyelmezett kedvencedet hozd magaddal, hogy időtöltésetek elsődlegesen Rólad szólhasson.

Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatás igénybevételével a Vendégek automatikusan elfogadják a szalon (kozmetika) szabályokat, valamint beleegyeznek, hogy Szempilla-hosszabbításról fénykép készülhessen az elkészült munkáról.

Együttműködésedet köszönöm!

Molnár Enikő

Molnár Enikő
☏ +36 30/328-3929

Bejelentkezés